Házépítési tudnivalók

HÁZÉPÍTÉSI TUDNIVALÓK

1. A telek kiválasztása:

Az első lépés a telek kiválasztása és megvásárlása ügyvéd segítségével. Számos szabály határozza meg mi és hogyan építhető egy telken. Ezért rendkívül fontos, hogy megfelelően tájékozódjon az illetékes szerveknél (földhivatalnál, önkormányzatnál), nehogy később kellemetlen meglepetés érje. Esetleg, nem építheti meg otthonát úgy ahogyan eltervezte. Érdemes több figyelmet fordítani a közművekre és a helyi építési rendeletekre.

2. Tervezés:

Ha már túl van a telekvásárláson és a kapcsolódó adminisztráción jöhet a tervezés! Egyszerű skicceket nem fogadják el az építésügyi hatóságok, és csak nagyon tág keretek között adható rájuk árbecslés. Minél pontosabb a terv, annál pontosabb az ár! Érdemes akár már a telekvásárlás előtt felkeresnie egy hivatásos építész tervezőt, hogy később pontosabb adatokkal, tisztán átlássa mik még a megoldandó kérdések, mennyi pénzébe és idejébe fog kerülni álmai házának megvalósítása. A tervezőknek segítséget nyújtunk, hogy HORIZONT™ rendszerből meg tudják tervezni az épületet (előzetes irányár).

3. Árajánlat:

Már megvannak a tervei és a telke, akkor körülbelül 3-4 hónapra van ahhoz, hogy beköltözhessen saját HORIZONT™ házába! Amennyiben elküldi részünkre az építésze által összeállított terveket részletes, pontos árajánlatot tudunk önnek adni. Fontos jelezni, hogy hol épülne a háza, mivel a kivitelezést országosan végezzük,és annak megszervezéséhez illetve a pontos ár meghatározásához szükséges tudnunk az épülő ingatlan pontos helyét. Ha a tervei eredetileg tégla vagy egyéb szerkezetre készültek akkor is tudunk HORIZONT™ házra árajánlatot készíteni.

4. Építés:

Amennyiben az árajánlatot megfelelőnek tartja és szerződik cégünkkel, kezdődhet az építés!Házának acélszerkezetét a Horizont Global Kft. gyártja le és szereli össze. Az acélszerkezet felállítását és a HORIZONT™ Rendszernek megfelelő rétegrendek igény szerinti kiválasztását követően cégünk ( Buildesign Kft ) végzi.

5. Beköltözés:

Gratulálunk! Ön is a cégünk ( Buidesign Kft ) által kivitelezett Horizont ház tulajdonos lett. Nem maradt más hátra, mint hogy élvezze az energiahatékony, biztonságos, komfortos otthona által nyújtott kényelmet!